Volver

11/02/2014

La Campanya Mundial per l'Educació arriba als barris de Besós i Poblenou de Barcelona i a Vilanova de Sau

Federació Catalana de l'Esplai

La Campanya, que enguany està dedicada a reivindicar el dret a una educació inclusiva, estarà present amb tallers formatius en la jornada de formació per a monitors i monitores d'esplais que organitza la Federació Catalana el diumenge 16 de febrer a Vilanova de Sau. També organitzarà tallers per a l'alumnat de l'escola d'adults Martinet de Nit, de Barcelona els dos primers dimecres de març. (foto: Fundació Catalana de l'Esplai)

Aprofitant que els monitors i monitores dels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai celebren la 17a Jornada de formació a Can Mateu, a la localitat osonenca de Vilanova de Sau, l’equip de formació del grup de la Campanya Mundial per l'Educació (CME) de Catalunya hem preparat un taller lúdic i participatiu de dues hores.

Posteriormente, els propers 5 i 12 de març farem dos tallers a l’Escola de persones adultes Martinet de Nit, al barri del Besós, a Barcelona.

Els objectius d'aquests tallers són treballar el dret a l’educació de qualitat, la importància de la riquesa de la diversitat personal i de grup, les dificultats d’accés a l’educació de nens i nenes amb necessitats especials i aprofundirem en la necessitat d’una educació inclusiva per a tothom.

Els materials de referència que utilitzarem en els tallers són les dues unitats didàctiques de la Campanya Mundial per l’Educació que trobareu en aquest enllaç www.cme.espana.org

L’equip de formació de la CME de Catalunya està format per la Isa i la Sandra, voluntàries.