Volver

18/06/2014

Tallers de formació en el marc de l’Escola d’Estiu de l’Educació de Persones Adultes

logo escola estiu persones adultes

El proper 2 de juliol, dimecres, en el marc de l’Escola d’Estiu de l’Educació de Persones Adultes, Educo i la Campanya Mundial per l’Educació realitzen dos tallers de formació per a professorat.

El primer taller “Sumem capacitats. Pel dret a una educació inclusiva” serà facilitat per Ismael Pitarch, Anna Rossell i Montse Bobés en nom de la Campanya Mundial per l’Educació (CME) i tractarà sobre el dret a l’educació inclusiva.

La CME es una coalició internacional d'ONG, sindicats i associacions vinculades a l'educació que està present en més de 120 països. A Catalunya, està coordinada per Educació Sense Fronteres (ESF).

El segon taller “Com fomentar la participació a l’aula” serà facilitat per Elisenda Gonzálèz i Meritxell Seuba, d’Educo, i es basarà en la combinació de metodologies participatives i la vinculació d'aquestes amb una part més teòrica sobre la participació.

Ambdues sessions tindran lloc al Centre de Formació de Persones Adultes Francesc Layret, c/ Sant Pere més Baix, 55 (Palau Alòs), Barcelona.

Per a més informació, podeu consultar la web de l'Escola d'Adults.