Volver

19/04/2011

L'alumnat valencià demana més i millor educació en la Campanya Mundial

SAME Valencia

El dia 13 d’abril celebrarem en la plaça de la Verge de València l’acte central de la Campanya Mundial per la Educació (CME) amb el lema “L’educació no és un conte, pel dret de les xiquetes i les dones”

En l’acte participaren les entitats organitzadores (entre les quals està Educació Sense Fronteres, múltiples centres escolars  i representats convidats de tot l’arc parlamentari valencià, de l’Ajuntament de València i del govern autonòmic.

L’acte tingué un caràcter clarament festiu i reivindicatiu i l’alumnat del centres escolars participants, entre els quals estava el CEIP Martinez Torres d’Aldaia, de la sòcia i voluntària d’ESF Cristina Pavón, pogué exposar i llegir a tot el públic els relats elaborat en l’aula. En aquests relats ens recordaven la importància de la educació per a tothom però especialment per a les xiquetes i les dones i la necessitat de seguir impulsant polítiques arreu del món encaminades a acomplir els compromisos internacionals adquirits en els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni de 2015.

 

Comentarios - 1

  • 1 hGwkcgnanmr 10-10-2012 - 06:21h

    Nosaltres, som nosaltres, Acollida, i altra cosa e9s el que siugem capae7os de fer amb els nostres fills. No e9s bo viure nome9s pels fills, com tampoc ho e9s viure d'esquenes a ells.I tant, Omar, que pots opinar, faltaria me9s. Precisament del que tu comentes, Bitxo, e9s d'on va sortir el pensament d'avui. Va ne9ixer d'una conversa que mantenia, sobre la difere8ncia que existeix entre els avis que volen donar allf2 que en el seu moment no varen poder oferir als seus fills, dels que s'entesten en donar molt als nets, per treure's del damunt el sentit de culpabilitat que els hi ve donat per haver passat dels fills. No, Isnel, no crec que aprovar amb els fills, sigui cap garantia de res. El que si crec, e9s que hom s'ha d'esfore7ar en fer la feina de pare; de la d'avi, ja es veure0. Els fills dels nostres fills, seran responsabilitat del seu pare.