Volver

11/10/2012

Marca un Triple contra la Pobresa

logo pobresa zero

Educació Sense Fronteres-Catalunya participarà el proper dimecres 17 d'octubre, Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, en l'acte de mobilització organitzat per la Confederació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament per exigir una vida digna per a tots i totes basada en el compliment dels drets humans, econòmics, socials i culturals a Catalunya i arreu del món.

 

L'acte simbòlic de dimecres consisteix en marcar un triple contra la pobresa, en una cistella de bàsquet que s'instal·larà al mig de la plaça Sant Jaume de Barcelona de 12 a 13h. En aquest acte també es llegirà un manifest.

Tothom que vulgui participar és benvingut, tenint com a únic requisit vestir amb una peça de color marró per anotar un punt en contra de la desigualtat, taronja perquè es tinguin en compte les prioritats i gris perquè es compleixin les obligacions fiscals.

L'eradicació de la pobresa és un dels 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) fixats per Nacions Unides i als quals es van comprometre 189 països per a l’any 2015.

Des d’Educació Sense Fronteres també hi estem compromesos, i una de les activitats que estem difonent i en la qual també us convidem a participar és la realització d'un concurs infantil de creacions plàstiques i literàries per difondre els ODM.