Volver

13/12/2012

Memòria d'activitats d'ESF Catalunya 2011-2012

Portada memoria ESF-Catalunya 2011-12

Podeu consultar aquí la memoria d’activitats dutes a terme per la delegació de Catalunya d’Educació Sense Fronteres durant el bienni 2011-2012, que tenen per objectiu sensibilitzar la ciutadania i contribuir a crear una societat compromesa amb la necessitat de corregir les desigualtats i construir entre tots i totes un món millor.

En aquest document hi trobareu informació sobre la Campanya Mundial per l’Educació, una iniciativa que se celebra simultàniament en nombrosos països i que, en el cas de Catalunya, està coordinada per Educació Sense Fronteres. També es presenta un resum sobre la campanya “Proposa-te’ls” per difondre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, així com sobre els programes de formació sobre la pau, la interculturalitat i la situació de la dona al Sud que s’han celebrat en diverses localitats catalanes.

Les activitats, que han comptat amb el suport d’institucions públiques i privades, s’han adreçat a col·lectius diversos com joves vinculats a entitats de lleure i socials, professorat, associacions de pares i mares d’alumnes i estudiants.

Des d’ESF-Catalunya volem donar les gràcies a totes les persones, centres educatius, entitats, administracions públiques i empreses que han col·laborat amb nosaltres i que ens ajuden, d’aquesta manera, a treballar per un món més just i solidari.

 

(Podeu cosultar aquí el document en pdf)