Noticias

 • Des-iguales; grupo de niños en taller teatro

  18/06/2014

  Desmontando rumores y estereotipos sobre la diversidad cultural

  Educación Sin Fronteras-Educo convoca un concurso de creación radiofónica o audiovisual para luchar contra los mitos y prejuicios relacionados con la interculturalidad entre los centros educativos, AMPAs, organizaciones juveniles y entidades sociales que trabajen con niños, niñas y adolescentes de entre 10 y 17 años. El plazo de presentación de los trabajos acaba en el mes de diciembre.

 • logo escola estiu persones adultes

  18/06/2014

  Tallers de formació en el marc de l’Escola d’Estiu de l’Educació de Persones Adultes

  El proper 2 de juliol, dimecres, en el marc de l’Escola d’Estiu de l’Educació de Persones Adultes, Educo i la Campanya Mundial per l’Educació realitzen dos tallers de formació per a professorat.

 • lliurament premis AMPA Solidaria

  02/06/2014

  Les ampes del Prat de Llobregat guanyen el premi AMPA Solidària, dins els premis FaPaC

  Les associaciones de pares i mares d’alumnes del Prat de Llobregat van ser les guanyadores de manera conjunta del Premi AMPA Solidària, una de les categories que integren els premis FaPaC, que es van lliurar ahir diumenge a Barcelona. Aquesta categoria forma part enguany del projecte “Educació per a la pau”, que desenvolupa Educació Sense Fronteres amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, adreçat a les ampes de Catalunya amb l’objectiu de promocionar el respecte als drets humans entre la comunitat educativa.