Volver

21/09/2009

"Educació per a la igualtat: de les aules al carrer"

Foto Espai Bonnemaison

Benvolguda, benvolgut
Em plau convidar-te a la Jornada "Educació per a la igualtat: de les aules al carrer" que tindrà lloc el proper dia 5 d'octubre a l'Espai Francesca Bonnemaison.

Amb aquesta jornada, des de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, volem contribuir al debat sobre una matèria , l'educació, que ens ateny individualment i col•lectivament, i que des de sempre ha estat en el punt de mira de les nostres polítiques d'igualtat, ja que constitueix el fonament indispensable per a l'establiment d'unes relacions interpersonals basades en l'equitat, el respecte i el reconeixement. En aquest sentit, l'educació és una de les nostres responsabilitats de cara a formar els ciutadans i ciutadanes que necessitem perquè la nostra societat sigui realment democràtica.
Per això, en aquesta jornada, a més de presentar bones pràctiques educatives promogudes des dels governs locals, ens aproparem a la figura de reconegudes pedagogues catalanes, les iniciatives de les quals van propiciar un canvi social i cultural al nostre país, i, específicament, van proporcionar per primer cop a les dones, l'oportunitat d'accedir a la formació, que era i és un camí cap a la igualtat i l'emancipació .
Estic convençuda que, en aquests temps de transformacions profundes en tots els àmbits -econòmiques, polítiques i culturals-, la reflexió serena sobre el paper que ens correspon jugar a cadascú , tant des de les institucions com personalment, ens pot ajudar a prendre consciència de la necessitat de posar l'accent en la coeducació com una opció per la justícia i l'equitat.

Ben cordialment ,

Imma Moraleda
Diputada de l'Àrea dIgualtat i Ciutadania
Diputació de Barcelona

 

Para más infomaciones, consultar
http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=805

Añade tu comentario

Añade tu comentario

Normas de uso

  • Ésta es la opinión de los internautas, no de Educación sin Fronteras.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
* Campos obligatorios