Volver

19/01/2015

1a Jornada ciutadana per una fiscalitat justa

fiscalitat justa

Com pot contribuir el sistema fiscal a una societat més justa? Quines mesures fiscals funcionen per eliminar la pobresa? Aquestes i altres qüestions seran objecte de debat en la 1a Jornada ciutadana per una fiscalitat justa, que tindrà lloc a Barcelona el dissabte 24 de gener.

La trobada, organitzada per la Plataforma per una Fiscalitat Justa, reunirá experts de diferents àmbits: acadèmics, polítics, tècnics d’hisenda i representants d’entitats socials, entre altres. (podeu veure el programa aquí) amb l’objectiu de ser un espai de trobada de totes aquelles persones interessades en el nostre sistema fiscal i amb ganes de treballar per a fer-lo més just, solidari i sostenible.

A través de taules rodones i de conferències, s’abordaran temes com l’evasió fiscal o el paper dels impostos com a mesura de reducció de les desigualtats i s'analitzaran propostes de treball conjuntes entre les diferents entitats que treballen a Catalunya per un sistema impositiu “més just”.

La jornada tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona (c. Regomir 3, Barcelona) des de les 10 h i fins les 14 h. Entre les entitats que hi donen suport figura la Campanya Pobresa Zero, una iniciativa promoguda per les associacions espanyola i catalana d’ONG i en la Educació Sense Fronteres ha estat present des de l’inici.

L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Podeu trobar tota la informació de la jornada a jornada.fiscalitatjusta.cat i a #FiscalitatJusta24G


Añade tu comentario

Añade tu comentario

Normas de uso

  • Ésta es la opinión de los internautas, no de Educación sin Fronteras.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
* Campos obligatorios