Volver

14/10/2009

V Premi d'Assaig Pedagògic del Col·legi de Pedagogs de Catalunya amb el tema"LA PROFESSIÓ DE LA PEDAGOGIA EN UN MÓN GLOBALITZAT- Les competències, un element clau i una oportunitat per a la professió"

Aquest Premi es convoca per tal de fomentar i difondre treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a donar a conèixer, difondre, potenciar i aprofundir en la reflexió i anàlisi al voltant de l'exercici professional de la Pedagogia i les seves àrees de coneixement.

A partir d'aquesta edició, passa a anomenar-se PREMI D'ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA, en homenatge i memòria del que fou un gran pedagog amb visió europeista i gran dedicació i implicació en pro de la pedagogia. Per aquest motiu, aquesta convocatòria es fa extensiva a tot l'Estat Espanyol i a les entitats membres de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia. La participació és oberta a tots/es els/les pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, tant estudiants com col·legiats/des i no col·legiats/des i els treballs podran ser presentats en llengua catalana i llengua castellana, i us demano en feu la màxima difusió possible.

Les bases del V PREMI D'ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA estan disponibles al web:

Català: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=658&i=ca

Castellà: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=659&i=es