Volver

22/10/2009 - 24/10/2009

Laboratorio Antirracista

logo Laboraorio Antirracista

Lugar: c. Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona

Nueva edición del Laboratorio Antirracista, los días 22, 23 i 24 de octubre, organizado por SOS Racismo i el "Moviment Laic i progresista".

El Laboratori Antiracista és un espai d'acció antiracista per joves i entitats de joves. Un espai de participació, d'intercanvi i d'acció centrat en la denúncia del racisme i la xenofòbia i en cercar la millor manera de combatre la seva presència a la nostra societat. Tres dies d'activitats lúdiques, artístiques i de reflexió que barregen formes de cultura popular i tradicional catalana amb noves expressions culturals, artístiques i comunicatives que ens serviran per treballar i difondre el valor de l'antiracisme.

Està dirigit a joves entre 16 i 30 anys i volem potenciar la participació de joves fills i filles de famílies immigrades. Volem compartir com perceben o pateixen els joves el racisme a Catalunya i sumar esforços per posicionar-nos en contra i combatre'l. Mitjançant la participació activa, generarem pensament crític i les eines necessàries perquè els joves, de manera individual, i les entitats exerceixin, de manera quotidiana com a antiracistes actius.

 

Us recordem que totes les activitats són gratuïtes, però per algunes cal inscripció prèvia. Reserveu la  vostra plaça trucant al 93 301 05 97 o enviant un mail a [email protected]

 

Us adjuntem un programa detallat, també trobareu més informació al blog www.laboratoriantiracista.blogspot.com